The Millers | Alice Through the Looking Glass (2016) BDRip 1080p (qqss44) mkv | VA - Молодёжка. Противостояние (2017)

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Dark Matter 3. évad 1-2. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Dark Matter 3. évad 1-2. rész (feliratos)

Dark Matter 3. évad 1-2. rész (feliratos) / Dark Matter s03e01-2 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé nathalielubbebakker.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Dark Matter 3. évad 1-2. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Egy hat főből álló csapata egy elhagyott űrhajón tér magához az altatásból a világűr egy távoli szegletében. Az emlékeiket kitörölték, fogalmuk sincs, hogy kerültek a hajó fedélzetére. Az egyetlen nyom amin elindulhatnak egy raktér, mely tele van fegyverekkel, és a célállomás, egy bányászkolónia, mely háborús övezették válik. Mit sem tudva arról, hogy melyik oldalon is állnak, komoly döntés előtt állnak. Vajon hátat tudnak fordítani az elfeledett történetüknek, vagy utoléri őket a múlt?

Részletek

Dark-Matter-3-évad-1-2-rész-(feliratos)
Dark Matter

Sorozat

Kanada
2015, 42"  |  Premier: 2015.06.12.
Dráma | Thriller | Sci-fi

Rendező: Bruce McDonald, John Stead, Andy Mikita
Forgatókönyvíró: Joseph Mallozzi, Paul Mullie
Zene: Benjamin Pinkerton
Szereplők: Marc Bendavid, Melissa O\'Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland, Roger R. Cross, Zoie Palmer, Pay Chen, David Hewlett, Karl Ang