Sites Partenaire | Download | Containment 1.Sezon izle

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Hap & Leonard 1. évad 3. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

Hap & Leonard 1. évad 3. rész / Hap and Leonard s01e03 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé nathalielubbebakker.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A kései 1980-as években játszódó “Hap and Leonard” egy sötét humorú noir két barátról, a végzet asszonyáról, egy csapat kimerült forradalmárról, két pszichopata gyilkosról, és az elveszett kincsekről. A hat órás sorozat főszereplője Hap Collins, egy észak-texasi fehér fiú, akinek gyengéi a déli nők, és Leonard Pine, a homokos, lobbanékony természetű fekete vietnami veterán. Amikor Hap csábos ex-felesége, Trudy egy olyan ajánlattal áll elő, melyet nem utasíthatnak vissza, a könnyű meggazdagodás reménye véres ámokfutásba kergeti főhőseinket.

Részletek

Hap-&-Leonard-1-évad-3-rész
Hap and Leonard

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2016  |  Premier: 2016.03.02.
Dráma | Thriller | Krimi

Rendező: Jim Mickle, Nick Gomez
Forgatókönyvíró: Nick Damici, Jim Mickle
Zene: Jeff Grace
Szereplők: James Purefoy, Michael K. Williams, Jimmi Simpson, Pollyanna McIntosh, Neil Sandilands, Jeff Pope, Trace Masters, Ron Roggé, Bill Sage