Watch Movie 1080HD | Mike Colter | Preacher yabanci dizi

Népszerű sorozatok

Eve
Six

LEGO Nexo Knights 2. évad 1. rész magyar szinkronos online epizód

Eredeti sorozat cím: 

LEGO Nexo Knights 2. évad 1. rész / LEGO NEXO Knights s02e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé nathalielubbebakker.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

A futurisztikus környezet övezte, mégis középkorias Knighton királyság adja az otthont és a küldetések helyszínét az öt NEXO-lovagnak. Clay, Macy, Lance, Aaron és Axl a gonosz udvari bolond, Jestro és a Szörnyek Könyve hatalomra kerülése ellen küzdenek a birodalmi béke helyreállítása érdekében. A sok kalanddal és humorral fűszerezett akciósorozat egy high-tech világban játszódik. A lovagokat nem csak a küzdőtéren, hanem mindennapjaikban is láthatjuk, ezáltal jobban megismerhetjük személyiségüket. Lebilincselő párbajok, digitális varázslat, a Megtévesztés Könyve megszerzéséért folytatott harc és egyedi humor jellemzi a Nexo Knights-ot.

Részletek

LEGO-Nexo-Knights-2-évad-1-rész
LEGO NEXO Knights

Sorozat

Dánia
2016  |  Premier: 2016
Animáció

Rendező: Stu Gamble
Forgatókönyvíró: Ernie Altbacker
Zene: Tom Bailey
Szereplők: Vincent Tong, Giles Panton, Ian Hanlin, Maryke Hendrikse, Alessandro Juliani, Erin Mathews, Brian Drummond, Mark Oliver, Nicole Oliver, Kathleen Barr