The Glorious Team Batista (Movie) | va miami 2017 | top 100Mexico

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Van Helsing 1. évad 13. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Van Helsing 1. évad 13. rész (feliratos) / Van Helsing s01e13 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé nathalielubbebakker.com-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.

Tartalom

Vanessa Helsing a hírhedt vámpírvadász, Abraham Van Helsing rokona. A nőt visszahozzák a halálból, hogy segítsen az embereknek visszahódítani a bolygót a vámpíroktól. Vanessa az emberiség utolsó reménysége, ezért aztán társaival megfontolt, hatékony offenzívába kezdenek.

Részletek

Van-Helsing-1-évad-13-rész-(feliratos)
Van Helsing

Sorozat

Amerikai Egyesült Államok
2016  |  Premier: 2016.09.22.
Fantasy | Dráma

Rendező: Michael Nankin, Simon Barry
Forgatókönyvíró: Simon Barry, Jonathan Walker
Zene: Rich Walters
Szereplők: Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, Rukiya Bernard, David Cubitt, Vincent Gale, Hilary Jardine, Oliver M. Smith, Aleks Paunovic